Over Geuze Transport

Geuze Transport in Sint-Annaland is als professionele organisatie en familiebedrijf sinds 1822 (!) gespecialiseerd in transport, distributie en opslag van goederen. In 2018 stonden we in de top 3 van de verkiezing van Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar. Hier zijn we erg trots op! Uiteraard zijn wij altijd met onze tijd meegegaan en lopen wij in bepaalde opzichten zelfs voor op de ontwikkelingen binnen de transportsector. Om u altijd optimaal van dienst te kunnen zijn beschikken wij over een moderne vloot met eigen vrachtwagens en een team met goedopgeleide en zeer ervaren chauffeurs. Wij bieden maatwerk in binnen- en buitenland.

U kunt altijd een beroep op ons doen voor uw transportvragen, zoals het transporteren van groupage (stukgoed), los gestort product, distributie en opslag. Buiten Nederland rijden wij voornamelijk op Frankrijk en de Benelux. Voor distributie richten wij ons uitsluitend op Nederland, met name op het zuidwesten van ons land.

Modern wagenpark

Om de producten van onze opdrachtgevers snel, veilig en betrouwbaar van A naar B te transporteren hebben onze chauffeurs de beschikking over moderne vrachtwagens. Ons wagenpark bestaat uit kippers, onderlossers/bandlossers, open trailers en huiftrailers. Uw spullen zijn bij Geuze Transport dus altijd in goede handen.


Transporten per dag

Kippers

Onderlossers

Open trailers

Huiftrailers

Certificeringen

Om u de garantie te geven dat het transport van uw goederen bij ons in goede handen is, zijn wij onder meer HACCP, GMP+ en ISO 22000 voor Food, Feed en Pharma gecertificeerd.

certificeringen

Familiebedrijf sinds 1822

Geuze Transport

Geuze Transport