Het laatste nieuws

Geuze Transport, ook voor goederenopslag de beste optie!

1 februari 2022

Geuze Transport staat alom bekend als dé specialist in transport in Nederland, België en Frankrijk. Maar wist u dat ons Zeeuws familiebedrijf ook de beste optie is voor distributie en opslag van uw goederen voor korte of langere tijd?

Ontzorgen vanuit een vertrouwensrelatie
Steeds meer van onze klanten willen graag compleet ontzorgd worden. Vanuit een jarenlange en intensieve samenwerking hebben wij een hechte band en vertrouwensrelatie met veel van onze opdrachtgevers. Dat is fijn, want voor het transport van kostbare goederen in binnen- en buitenland moet je natuurlijk wel te allen tijde op je vaste transporteur kunnen vertrouwen. Wij doen er vanuit onze vestiging in Sint-Annaland (gemeente Tholen) dan ook alles aan om onze logistieke dienstverlening op een hoog niveau te houden en waar mogelijk steeds verder uit te breiden. Het verlenen van assistentie bij het in orde maken van douaneformaliteiten, regelen van retourvracht en maken van een transportplanning zijn daar mooie voorbeelden van. Dat geldt ook voor onze moderne faciliteiten voor distributie en opslag van goederen.

Goederenopslag voor korte of langere tijd
Geuze Transport biedt u de mogelijkheid voor opslag van uw goederen voor korte of langere tijd. Daarvoor hebben wij een eigen moderne en optimaal geïsoleerde opslagruimte van maar liefst 6.000 m2 tot onze beschikking. Onze opslagloods is niet geschikt voor los gestorte producten, zoals zand, grind of kunstmest. Maar wel voor bijvoorbeeld de opslag van organische goederen, consumentenproducten, bouwmaterialen, machines en losse machineonderdelen voor assemblage. Uw goederen worden uiteraard met de grootste zorgvuldigheid gelost en geladen en veilig opgeslagen in een door cameratoezicht beveiligde goederenopslag. Het spreekt voor zich dat uw goederen tijdens de opslagperiode goed verzekerd zijn. Uw spullen zijn bij Geuze Transport in goede handen.

Informeer naar goederenopslag bij Geuze Transport!
Zoekt u goederenopslag voor korte of langere tijd? Neem dan zeker contact met ons op. Geuze Transport staat garant voor betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte op maat bij ons aan.

« Terug naar nieuws
Geuze Transport

Geuze Transport