Het laatste nieuws

Nederlands transportbedrijf sinds 1822

27 oktober 2021

Geuze Transport is een Nederlandse transportorganisatie die al zo’n twee eeuwen lang actief is in heel Nederland, België en Frankrijk. Ons familiebedrijf is wat je noemt Hollands glorie in optima forma. Wij hebben de beschikking over een zeer modern wagenpark en rijden met goed opgeleide en ervaren Nederlandse vrachtwagenchauffeurs die bij ons in vaste dienst zijn.

Ontzorgen in transport en logistiek

De geschiedenis van ons familiebedrijf bestrijkt zo’n 200 jaar. In die twee eeuwen is er op het gebied van transport natuurlijk enorm veel veranderd. Als oer-Nederlands transportbedrijf is Geuze Transport altijd meer leidend dan volgend geweest bij al die ontwikkelingen. Zo beschikken wij over een zeer modern en prima onderhouden wagenpark en een groot distributiecentrum voor de opslag en overslag van producten van onze opdrachtgevers. Wij proberen onze klanten zo volledig mogelijk te ontzorgen in hun transportbehoefte en qua opslag en distributie. Daarbij adviseren en begeleiden wij onze opdrachtgevers ook bij de administratieve afhandeling, het in orde maken van douanedocumenten, het regelen van retourvracht en afstemming voor het snel en zorgvuldig laden en lossen van vracht op de aangegeven locaties in binnen- en buitenland. Wij nemen u dus in dat opzicht letterlijk een vracht werk uit handen.

Bonafide transportbedrijf Nederland

Geuze Transport is met name gespecialiseerd in het transport van landbouwproducten, zoals graan, aardappelen, suikerbieten en uien. Daarnaast verzorgen wij veel groupage transport in heel de Benelux. Vanuit onze jarenlange praktijkervaring en expertise op het gebied van transport en logistiek, weten wij maar al te goed hoe belangrijk het is om zorgvuldig met uw vracht om te gaan. Daarnaast is ook het nakomen van de gemaakte afspraken over het laden en lossen en/of over het tijdelijk opslaan van uw goederen essentieel. Transport is immers altijd een belangrijke schakel in het hele proces van teelt, productie, via verwerkers naar uiteindelijk de eindklant. Die schakel moet betrouwbaar en sterk zijn. Wij ervaren dat als bonafide Nederlands transportbedrijf niet als druk, maar zien het vooral als een mooie uitdaging om u op een betrouwbare en adequate manier van dienst te kunnen zijn.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de complete dienstverlening van Geuze Transport of zoekt u naar een solide partner voor nationaal en internationaal transport, opslag en distributie van goederen of producten? Neem dan contact met ons op. Als Nederlands transportbedrijf met een zeer rijke geschiedenis staan wij graag voor u klaar!

« Terug naar nieuws
Geuze Transport

Geuze Transport