Geuze Transport Sint-Annaland

Gecertificeerd transport

Laat uw gecertificeerd transport met een gerust hart uitvoeren door Geuze Transport in Sint-Annaland. Wij zijn een familiebedrijf dat bijna twee eeuwen geleden werd opgericht in het jaar 1822. Wij zetten onze expertise en ervaring graag in om ook voor uw transportvraag de juiste oplossing te creëren.

Geuze Transport staat voor u klaar als u belangrijk en gecertificeerd transport wilt laten uitvoeren. In ons bedrijf hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Dit staat dan ook voorop in al onze werkzaamheden. Onze chauffeurs beschikken over veel kennis en ervaring. Dit maakt het mogelijk dat zij transport in eigen land, maar ook over de landsgrenzen uitvoeren. Niet alleen de Benelux, maar ook Frankrijk behoort tot de mogelijkheden.

 

Opslag en overslag

Bij ons bedrijf in Sint-Annaland (eiland Tholen, Zeeland) beschikken wij bovendien over een zeer groot magazijn van maar liefst 6000 vierkante meter. Hier hebben wij volop de ruimte om diverse goederen op te slaan.

Geuze Transport: gecertificeerd transport altijd veilig

Wilt u graag dat Geuze Transport gecertificeerd transport voor u uitvoert? Neem dan gerust contact met ons op via 0166-658010. De volle 100%. Daar gaan wij voor!

Neem vrijblijvend contact met ons op!
of bel direct 0166 - 65 80 10
Geuze Transport

Geuze Transport