Geuze Transport Sint-Annaland

Transportbedrijf met opslag en overslag

Geuze Transport is al sinds 1822 (!) gespecialiseerd in opslag en overslag. Deze jarenlange ervaring zetten wij graag in om voor u de beste oplossing te verzorgen. Wij zijn altijd met onze tijd meegegaan en beschikken dan ook over de nieuwste innovaties en technische snufjes. Ons bedrijf is gevestigd in Sint-Annaland op het Zeeuwse eiland Tholen.

Wij beschikken over een ruim optimaal geïsoleerd magazijn van maar liefst 6000 vierkante meter. Hierdoor hebben wij alle ruimte om uw goederen tijdelijk (gekoeld) op te slaan. Wij zijn HACCP, GMP+ en ISO 22000 Food en Pharma gecertificeerd.

 

Veel mogelijkheden in opslag en overslag

In onze opslag kunt u uw goederen zowel verpakt als op pallets opslaan, denk bijvoorbeeld aan de opslag van uien of aardappelen. Of het nu voor één dag is of voor langere tijd. Wij voorzien tevens in het laden en lossen van kippers. Uiteraard kunnen wij onze op- en overslag combineren met onze transportdiensten.

Als u uw goederen opslaat in ons magazijn is het belangrijk dat u op elk moment bij uw goederen kunt komen. U kunt dan ook op elk moment van de dag bij ons langskomen.

Meer weten over opslag van goederen op het eiland Tholen?

Heeft u vragen over onze opslag en overslag? Neem dan contact met ons op. Ook voor overige vragen over onze mogelijkheden, bijvoorbeeld over groupage, distributie of transport naar het buitenland, kunt u bij ons terecht. De volle 100%. Daar gaan wij voor!

Neem vrijblijvend contact met ons op!
of bel direct 0166 - 65 80 10
Geuze Transport

Geuze Transport